Wat kost een kind?

Enquête kindkompas

MyFamily

MyFamily is een kinderbijslagfonds in Vlaanderen. We ondersteunen je financieel en wettelijk, kwalitatief en professioneel. Ons werk getuigt van kennis, onze communicatie houden we eenvoudig. We engageren ons continu en stellen ons flexibel op naargelang jouw situatie, verwachtingen en wensen.

Zo hopen wij jouw vertrouwen te verdienen, elke dag opnieuw. Reken voor jouw familie op MyFamily.

Mama Baas

Mama Baas is een online community en website opgericht in 2014 door twee mama’s, Evelien en Sofie. Mama Baas brengt herkenbare mama- en papaverhalen en tips en info van experts, want: we hebben allemaal vragen bij het grootbrengen van onze kroost.

Wij zijn elkaars beste vriendin doorheen the good, the bad and the ugly van parenting en dat online, maar ook via onze boeken.

Enquête KindKompas

Ken je het gezegde ‘Een kind kost een huis’? Is dat wel zo? En zo ja, spreken we dan over een rijhuis met tuin of eerder over een riante villa met zwembad? 

Met deze enquête willen we graag te weten komen hoe jouw huidig gezinsbudget (de afgelopen 12 maanden) wordt verdeeld: hoeveel geld er concreet naar je kind(eren) gaat, bv. naar voeding, school, hobby’s, opvang en andere ‘kostenposten’. Met die resultaten willen we tot een schatting komen van het bedrag dat mensen aan hun kinderen spenderen. Zo krijg je een realistisch beeld van de kost van een kind. Dit alles komt tot stand in samenwerking met de KU Leuven.

De enquête is intussen afgesloten. En met gigantisch succes! Meer dan 2.000 ouders hebben deelgenomen, meer dan we ooit hadden durven hopen. Wij willen jullie dan ook uitdrukkelijk bedanken, want zonder jullie hulp stonden we nergens. Binnenkort onthullen we de resultaten van het onderzoek. De winnaars van de wedstrijd krijgen spoedig een mailtje, dus hou je mail zeker in de gaten!

Website made by Cooldrops, powered by Dropsolid.