Wat kost een kind?

Enquête kindkompas

MyFamily

MyFamily is een kinderbijslagfonds in Vlaanderen. We ondersteunen je financieel en wettelijk, kwalitatief en professioneel. Ons werk getuigt van kennis, onze communicatie houden we eenvoudig. We engageren ons continu en stellen ons flexibel op naargelang jouw situatie, verwachtingen en wensen.

Zo hopen wij jouw vertrouwen te verdienen, elke dag opnieuw. Reken voor jouw familie op MyFamily.

Mama Baas

Mama Baas is een online community en website opgericht in 2014 door twee mama’s, Evelien en Sofie. Mama Baas brengt herkenbare mama- en papaverhalen en tips en info van experts, want: we hebben allemaal vragen bij het grootbrengen van onze kroost.

Wij zijn elkaars beste vriendin doorheen the good, the bad and the ugly van parenting en dat online, maar ook via onze boeken.

Enquête KindKompas

'Een kind kost een huis’? Is dat wel zo? En zo ja, spreken we dan over een rijhuis met tuin of eerder over een riante villa met zwembad?

Met deze enquête willen we graag te weten komen hoe jouw huidig gezinsbudget (de afgelopen 12 maanden) wordt verdeeld: hoeveel geld er concreet naar je kind(eren) gaat, bv. naar voeding, school, hobby’s, opvang en andere ‘kostenposten’. Met die resultaten willen we tot een schatting komen van het bedrag dat mensen aan hun kinderen spenderen. Zo krijg je een realistisch beeld van de kost van een kind.

Wij houden onze cijfers graag up-to-date.
Wil jij jouw steentje bijdragen?

Enquete

 
1 1 2 2 3 3 4 4 5 5

Hoe ziet je gezin er uit?

Om de resultaten van deze enquête, die wil polsen naar de kost van een kind, correct te kunnen analyseren, moeten we ons een beeld kunnen vormen van je huidige situatie. Daarom stellen we je eerst een aantal algemene vragen.

Voor het invullen van deze enquête kan het handig zijn een rekenmachine, je mobiel banksysteem en/of rekeningafschriften, rekeningen enz. bij de hand te nemen.

Wat is de leeftijd van de inwonende kinderen?

Powered by Dropsolid.